Wij zijn BrightGreen!

Een team van gedreven experts die sámen met opdrachtgevers, leveranciers en specialisten in de foodsector een zo duurzaam en gezond mogelijk voedingsaanbod realiseren.
Met onze impacttool zorgen wij voor tastbare resultaten op ieder ambitieniveau en dragen we bij aan een gezonde toekomst voor onze aarde, opdrachtgevers en hun gasten, cliënten of patiënten.

'Ons team heeft jarenlange ervaring in deze branche. Hierdoor begrijpen wij als geen ander de uitdagingen van organisaties die hun voedingsaanbod willen verduurzamen en laten bijdragen aan de gezondheid van gasten, patiënten en cliënten. Daarnaast helpen we organisaties om hun doelstellingen te verwezenlijken op het gebied van een lagere milieu-impact. De expertise in data-driven foodmanagement die wij bij Fooditis en Delegate hebben opgebouwd zetten wij nu in voor BrightGreen. Met één doel: de duurzame en gezonde ambities van onze opdrachtgevers samen waarmaken!'

Jan van Hoof, founder

Onze overtuiging

Inzicht is de eerste én belangrijkste stap naar een duurzaam en gezond voedingsaanbod. Door de impact van je inkopen te meten en nauwlettend te volgen, krijg je inzicht in welke vervolgstappen je kunt zetten om je duurzame doelen te realiseren. Inzicht leidt ook tot bewustwording bij jouw opdrachtgevers en hun gasten, patiënten of cliënten, zodat ook zij duurzame en gezonde keuzes kunnen maken.

Onze drijfveer

Wij willen samen met betrokken organisaties ervoor zorgen dat ons eten en drinken bijdraagt aan een betere wereld, met speciale aandacht voor milieu en gezondheid. De foodsector is verantwoordelijk voor bijna een derde van de totale milieubelasting wereldwijd. Ook de impact van slechte voedingskeuzes op de volksgezondheid is groot. Samen kunnen wij in kleine stappen voor een groot verschil zorgen!